Kanske vet inte alla, men vem bestämmer sig att besöka den Sardinien under sommarsäsongen, en bestämmelse skall inte bara ett spektakulärt hav och stränder som upptäcktes, men har du också titta på festivaler och religiösa festivaler så att mer exakt. De firar många sommaren.

Vi tillkännager i dag är festen i San Giovanni Battista, som är medvetet inte bara i Sardinien, men i hela Italien.

Ön firar praktiskt taget överallt, så oavsett din destination, du behöver inte göra är att informera er på första turistcentrum som du råkar dra, på där Johannes Döparen kommer att firas.

Firandet kan pågå i dagar, men höjdpunkten av festivalen hålls mellan den 23 och 24 juni, dagen för sommarsolståndet. Under festligheterna en gång samlades magiska örter och läkande, du nås bränder, de övade ritualen Munken och du samlas in vatten.

Allt var magiska kvällen innan St. John, eftersom enligt tradition, gick solen och månen i dag mystique. Fortfarande i dag för att fira midsommareldarna lyser och charmiga natt promenader för att samla magiska örter eller för insamling av källvatten.

Kort sagt, en möjlighet inte ska missa att veta närmare öns traditioner och beundra ön i skymningen eller upplyst av vackra månen, Det verkar närmast på Sardinien invånarna.

Du måste vara inloggad att posta en kommentar.
Meny